دیپلم گرافیک یکی از رشتههای مهارتی هنر در مجموعه هشتم مهارت شاخه کاردانش آموزش و پرورش است. این دوره برابر ۴۲٫۵ واحد درسی از نوع مهارت بوده و دارای ارزش کاربردی و هنری ویژهای است.
در رشته دیپلم گرافیک کامپیوتری دانش آموزان با اصول طراحی گرافیکی سیاه و سفید و رنگی، کار با کامپیوتر، تایپ و گرافیک رایانه آشنا شده و با اتکا بر دانش مبانی هنرهای تجسمی، رنگ شناسی، آشنایی با اینترنت، نظارت چاپ، فرم بندی و لیتوگرافی توانایی طراحی سربرگ، کارت ویزیت، کاتالوگ، بروشور، پوستر و طراحی جلد کتاب، صفحه بندی نشریات و تسلط بر نرم افزارهای گرافیکی مرتبط را خواهند داشت.
هر کدام از مهارت های دیپلم گرافیک شامل آزمون های کتبی و عملی بوده و گرفتن حداقل نمره قبولی در این مهارت ها (حداقل نمره کتبی ۱۰ و حداقل نمره عملی ۱۴) الزامی می باشد. البته ۵ نمره کلاسی توسط حرفه آموزان در صورت شرکت در کلاس ها برای دانش پذیران منظور می گردد؛ بدین ترتیب قبولی کتبی در هریک از مهارت ها با گرفتن نمره ۵ و قبولی عملی نیز با گرفتن نمره ۹ امکان پذیر خواهد بود.
دیپلم گرافیک یکی از پر مخاطب ترین دیپلم های وزارت ارشاد بوده و به علت طرح درس روشنی که دارد از درصد قبولی بسیار بالایی بین هنرآموزان برخوردار است؛ به نحوی که میزان قبولی در رشته دیپلم گرافیک حدود ۹۵% تخمین زده می شود.
افرادی که در دیپلم گرافیک ثبت نام می کنند باید علاوه بر مطالعه جزوات و نمونه سوالات، اطلاعات مختصری از راهبری کامپیوتر و استفاده از نرم افزارهای ورد و فتوشاپ داشته باشند. بدین ترتیب می توان از قبولی در رشته دیپلم گرافیک اطمینان خاطر داشت.
درصورتی که به رشته ی دیپلم گرافیک علاقه مند هستید پیشنهاد ما به شما گذراندن این دوره و اخذ دیپلم گرافیک می باشد.
کاربرد شغلی:
تمامی دفاتر تبلیغاتی، لیتوگرافی ها، چاپخانه ها ، نشریات و مجلات
گواهینامه:
ارائه دیپلم کامپیوتر از سازمان آموزش و پرورش و گواهینامه های معتبر از سازمان فنی و حرفهای کشور
مدت دوره:
مدت دورهها از ۵ تا ۹ ماه میباشد.
دروس اختصاصی ارائه شده در این دوره شامل موارد زیر است
- طراحی گرافیکی سیاه و سفید
- طراحی گرافیکی رنگی
- کاربر رایانه
- تایپ رایانه ای
- گرافیک رایانه ای